Over deze site

Deze diashow vereist JavaScript.

Inhoud van de site

Deze site toont  een beeldverhaal van het Hobbycentrum Nijmegen Oost van 18-1-2019 tot 1-3-2019
De foto’s, verhalen en de site  zijn gemaakt door Ineke Janssen.
De site is niet volledig, niet alle activiteiten, begeleiders, etc, etc.  zijn gefotografeerd. Maar hopelijk geeft de fotosite toch een redelijke indruk van het Hobbycentrum.
Ik vroeg vrijwilligers en deelnemers waarom men het Hobbycentrum bezocht. Het was verrassend voor mij dat ik veel verschillende antwoorden kreeg. In het menu bovenaan de site staan de foto’s die ik bij de antwoorden heb gemaakt geordend op 4 pagina’s

Ik ontmoette veel mensen op het centrum. In het menu bovenaan de site vind je foto’s van begeleiders en deelnemers.

Ik stuitte ook op bijzondere verhaaltjes. Die  heb ik op de voorpagina van de site gezet. Klik op HOME bovenaan in het menu en je ziet een overzicht.

Deze diashow vereist JavaScript.


VOOR DE HELE SITE GELDT:

  • Elke fotoserie bevat een verschillend aantal foto’s. Soms als het veel foto’s betreft, kan het even duren voor je de foto’s ziet.
  • Je kunt een fotoserie gewoon zijn gang laten gaan, dan komen vanzelf alle foto’s voorbij.
  • Je kunt een fotoserie ook zelf sturen: zet hem eerst op pauze door te klikken op de rechte streepjes onderin. Klik daarna op de > of < pijlen.

Dank aan cursisten en overige bezoekers, medewerkers en vrijwilligers die wilden meewerken aan dit beeldverhaal.  De afspraak met iedereen die toestemming gaf voor zijn of haar foto(‘s) in dit beeldverhaal is: de foto’s worden NIET voor andere doelen gebruikt en  zijn NIET beschikbaar voor andere websites, andere media, pr-doelen of prive gebruik.

Een link maken naar de site wordt op prijs gesteld: https://hobbycentrumnijmegenoost.home.blog

Iemand die toestemming gaf, maar achteraf  toch bezwaar heeft tegen het tonen van een bepaalde foto van zichzelf op deze site, kan dit melden via het contactformulier van deze site. De foto wordt dan direct verwijderd.